BAMBUSZ az Ön természetes matrachuzata

A bambuszfonal 100% bambuszpép szálból készül. Ez egy biológiailag teljesen lebontható és
megújuló természetes termék, mely a 21. század legkörnyezetbarátibb anyaga.

Több kényelem, jobb alvás:
A DesleeClama azért használ bambuszfonalat az ágyneműanyagokban mert nagyon jól felszívják a vízet, és jól lélegeznek. Ha megnézzük a bambusz nedvességfelszívását, látjuk,
hogy négyszer magasabb mint a pamuté (32% a 8%-al szemben).

Minél több nedvességet vesz fel a matrachuzat, annál kényelmesebb az alvás. A bambuszfonal egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően nyáron hűvösséget, télen meghitt melegséget sugároz.

Jó hír az allergiától szenvedők számára:
A bambusz fő előnye, hogy antibakteriális tulajdonságai a természetből erednek. Ismert tény,
hogy a bambuszt nem kell rovarirtó szerrel vagy más vegyszerrel kezelni. A bambusznak van egy állandó jellegű antibiozisa, mely egyedülállóan ellenáll a gombáknak, baktériumoknak és a kártevőknek.

Emiatt ideális a bambusz matracbevonat az allergiások számára. Természetes szagtalanító, ezért a bambusz matrachuzatok újszerűen frissek.

Nagyon kellemes fogás és kinézet
A bambusz lágy és luxus érzete maximális alvási kényelmet eredményez. Végső sorban ki szeret durva és merev matrachuzaton aludni. A bambusz egyúttal nagyon erős, erősebb mint a viszkóz.

Jó tudnunk, hogy a bambuszfonal negatív ionokat hoz létre. Ezekről azt mondják, hogy pozitív hatással vannak a vérkeringésre. Márpedig azt mindenki tudja, hogy az optimális vérkeringés javítja életminőségünket és jó érzést kelt. Csökkenti a fáradtságot és ösztönzi anyagcserénket.

A BAMBOO-C 8 230 S összetétele: 40% damasz, 37% bambusz, 23% polyester.

 

Bezárás