C L I M A R E L L E
Aludj jól, élj jobban

TÉL

Január közepe. Zord télidő éjfél körül. Kint hideg fagy, Ön kimerült és egy kellemes alvásra vágyik. De valamilyen oknál fokva örökkévalóságnak tűnik mire elalszik. A lábai jéghidegek és a takaró is hideg.

Egy frissítő éjszakai alvás jobb másnapi kezdést eredményez.

És mi pont ezt garantáljuk Önnek a DesleeClama Climarelle matrachuzatával. Köszönhetően annak, hogy állandóan azt kutatjuk, hogyan tehetnénk még kellemesebbé az alvást, biztosíthatjuk Önöket, hogy Önöknek már nem kell az álomhozó tündért várni vacogva a hideg miatt vagy izzadságban fürödve a meleg miatt.

Kutatásaink azt bizonyították, hogy az emberekre nagyon jó hatással van a kiegyensúlyozott alvási hőmérséklet. E célból az ADVANSA-val együttműködve kifejlesztettünk egy olyan matrachuzatot, mely garantálja az optimális alvási körülményt. A Climarelle magába szívja és elraktározza a hőenergiát és azt az Ön szükségleteinek megfelelően szabályozza. Télen meleget, nyáron hűvöset.

A Climarellel a DesleeClama egy tudományosan megalapozott alvási koncepciót hozott létre, mely optimális éjszakai kényelmet biztosít az Ön számára.

A Climarelle egy új hőszabályozós matrachuzat. Szabályozza az alvási hőmérsékletet a jobb alvási minőség érdekében. Az eljárás lényege az intelligens textília.

Az állandó alvási hőmérséklet biztosítása érdekében a Climarell matrachuzat mikroszemcsés anyagot alkalmaz. Ha a testhőmérséklet emelkedik a mikroszemcsék folyadékká változnak , mely felveszi a hőt. Ugyanakkor a hő eltárolódik és felszabadul ha csökken a test hőmérséklete, ezáltal biztosítja az egyenletes alvási hőmérsékletet az éjszaka folyamán.

A Climarelle paplan-, matrac- vagy párnahuzatot a Kiel-i Fiziológiai és Antropológiai Kutatóintézetben vizsgálták és hagyták jóvá. A fiziológiai mérések bizonyították, hogy a Climarelle nagymértékben biztosítja a kiegyensúlyozott alvási hőmérsékletet és mikroklímát, ezáltal az alapvető feltételt a pihentető és nyugalmas alváshoz.
Egy független laboratórium 80 emberen tesztelte a Climarelle hatását. Ezek az emberek így jellemezték a Climarellet:

- hőszabályozó: gyorsan gondoskodik egy kellemesebb érzésről elalvás közben
- kellemes mikro-klíma: a hőmérséklet állandóbb marad és hozzáigazodik az alvó igényeihez
- lágy és kellemes: A tesztben résztvevő emberek kijelentették, hogy kimondottan jobban aludtak, mélyebben, megszakítás nélkül, kellemesebben. 

Bezárás