H O L O F I B E R
 

HOLOFIBER Oxigén, energia, gyorsabb talpraállás betegség után
Jobb vérkeringés, tegyen az érdekében még éjjel is.

Az ötven éven felüliek közül nagyon sokan küszködnek csökkent vérkeringéssel melynek következménye a hideg láb, fájdalmas végtagok séta közben és a sebek lassú gyógyulása.

A HOLOFIBER gondoskodik az optimális vérkeringésről.

A Holofiber egy olyan textilanyag mely a testtel együttműködve jelentősen megnöveli annak oxigéntartalmát. A póterő és energia nemcsak gondoskodik a végtagok jobb vérkeringésről hanem egyúttal megerősíti az izomrendszert is.

Ezen tulajdonságainak köszönhetően a Holofiber különösen alkalmas olyan emberek számára akik érelmeszesedéstől szenvednek. A Holofiber nemcsak csökkenti a tüneteket de hatékonyan le is küzdi őket.

Laboratóriumi tesztek igazolták, hogy azonnal érzik jótékony hatását azok, akik Holofibert használnak. Kevesebb mint egy óra alatt a test oxigéntartalma több mint 8%-al növekedik.


A fényenergia okozza a vér többlet oxigén tartalmát.

A Holofiber átalakítja a látható és láthatatlan fényt energiává. Nem csak az azonnali fényt, hanem több órára elosztva is. Ha Holofibert használunk matrachuzatként, akkor az az energiát továbbítja a testbe. A Holofiber által a testnek átadott energia biztosítja, hogy a test sejtjei több oxigént szívnak magukba. És ez a jobb véráramláshoz vezet. Megfigyelték azt is, hogy nagyon jó a hatása a cukorbajjal küzködők számára is a bőr vérellátásában.

A test jobb oxigén ellátásának hatását több elégedett használó is igazolta. Lawrence professzor ortopéd sebész a Chicago-i kórházból azt közölte, hogy a Holofibernek köszönhető változások meggyőzőek. A bőr vérellátásának 8 – 12% -al történő megemelkedése sebgyógyító hatású és kiküszöböli a lábak helyi vértelenségéből eredő fájdalmait. 

Bezárás