INTENSE

Felejtse el a stresszt és aludjon intenzívebben.

Az emberi test folyamatosan feszültség alatt van.
Elektrostatikus mező jön létre az anyagok kölcsönös dörzsölődése által. A test elérheti akár a 30 000 Volt feszültséget is. Ennek negatív kihatása van az alvásra. Idegesebb, nyugtalanabbak és feszültebbek vagyunk alvás közben. A feszültséget meg kell szüntetni. Gondoljon csak azokra a fény- és hangeffektusokra amikor a sötétben leveti a ruháját. Minél több elektron van jelen, annál nagyobb a feszültség, az emberi test elérheti akár a 30.000 Volt feszültséget is. Nem meglepő, hogy ez a magas feszültség negatív hatással van az alvásunkra. A testnek ettől meg kell szabadulnia, hogy minél kisebb mértékre csökkenjen. És pontosan ezen az elven működik az INTENSE.

Az Intense-szel a feszültség szó szerint eltűnik.

Az éjszaka folyamán a test folyamatosan érintkezik a pizsamával, lepedővel, matraccal. A test és ezek az anyagok is állandóan töltődnek statikus elektromossággal akár 30.000 voltra is. Világos, hogy ennek a feszültségnek ki kell sülni és csökkenni kell földelés nélkül. Az Intense kínálja a megoldást erre a problémára. Az Intense matrachuzat ultrafinom, több karbonszálból álló fonalból készül. Mindegyik szál tartalmaz egy vezetőképes trilobál magot, védő nylonba csomagolva. A karbonszál felveszi a környezetből az elektronokat és alacsony feszültségnél
(4.000 volttól) a levegőbe bocsátja ki őket. Így a feszültség eltűnik, helyet adva a mélyebb és pihentetőbb alvásnak.

További előnyei: portaszító (jó hír az asztmás betegeknek)
Tökéletesen mosható
Nyolc órás alvásra vetítve 21 perccel kevesebb idő alatt is tökéletesen kipiheni magát.

Chris Idzikowsky ismert alváskutató nagyon közelről vizsgálta meg, hogy is működik az Intense. Huszonhat embert tesztelt szubjektívan és objektívan. Az eredmények jelentősek voltak. Egy aktív matracon az alvás már a második éjszakától 4,3%-al hatékonyabb lett.
Egy éjszakai pihentető alváshoz általánosságban 21 perccel kevesebb időre volt szükségük,
Vagy fejezzük ki magunkat másképp, havonta egy éjszakányi alvásidőt megspórolhatunk.
Azok, akik résztvettek a kísérletben kimondottan kényelmesnek találták az Intenset. Lehet szőni és kötni is. Portaszító, ami nagyon jó hír az asztmásoknak, mosható és hosszú élettartamú. A fonalösszetétel se nem látható se nem érezhető. Az Intense jótékony hatása a jobb alvásminőség és napi 20 perc időmegtakarítás amit nem kell alvásra fordítanunk. Már elégséges 7 óra 40 percet aludni és ugyanolyan fitten ébredünk mint korábban 8 óra alvás után.

Az emberek fokozottabban jobb életminőségre törekednek. Ez a minőség szoros összeköttetésben van az alvással. Egy intenzívebb, pihentetőbb alvás lehetővé teszi, hogy jobban élvezzük az életet, meghosszabbítva és intenzívebbé téve a napunkat. Az Intense egy nagyon egyszerű fizikai elven működik. A nap folyamán az emberi test statikus elektromosságot halmoz fel. Ha ezt lecsökkentjük alvásunk frissítőbb lesz. Ha Intense anyaggal bevont matracon alszunk pihentebben ébredünk és ehhez 20 perccel kevesebb alvásra van szükségünk. 

Bezárás