Textil nedvszívók
ECOSTAR

Csak az olaj felitatására szolgáló nedvszívók.
-----------------------------------------------------
Ezeket a nedvszívókat csak az olaj és származékaik felszívására tervezték. A felszívási kapacitás 800 – 1600%. SAE 15W/40 tipusú motorolajjal 20 Celsius fokon végezték el a kísérletet.
Az olaj felszívására szolgáló anyagok víztaszítóak és az olajon kívül semmilyen más nedvességet nem szívnak fel.

Általános nedvszívók
-------------------------
Az univerzális nedvszívók mindenfajta folyadék - úgy az olaj és származékaik mint a víz és a vizes oldatok - felitatására alkalmasak.
A felszívási kapacitás 800 – 1200%. (A kísérletet desztillált vízzel végezték 20 Celsius fokon).

Az univerzális nedvszívók nagy koncentrációjú savakat és veszélyes folyadékokat is felitatnak. Az univerzális valamint a vegyi nedvszívókat nem javasoljuk víz felszínén történő alkalmazásra. Ezeket a nedvszívókat olyan esetben használtuk amikor technikai folyadékok, emulziók kisebb kiloccsanásait kellett felitatni.
Az univerzális nedvszívókat szürke színben kínáljuk

Vegyi nedvszívók
---------------------
A vegyi nedvszívókat agresszív folyadékok – mint amilyenek a savak, lúgok vizes oldatai, mérgező folyadékok – felitatására tervezték.
A nedvszívó kapacitásuk 800 – 1200%. (20 Celsius fokú desztillált vízzel végezték a tesztet).
A vegyi nedvszívók magas koncentrációjú savak felszívására is alkalmasak, de nem alakalmasak olaj felszívására vizes felületről
A vegyi nedvszívókat sárga színben kínáljuk.


ECOSTAR univerzális nedvszívók

Ezek mikroszálas nedvszívók az olaj és olajszármazékok, agresszív veszélyes folyadékok megelőzésére és eltávolítására.


A nemszőtt ECOSTAR nedvszívókkal kényelmesen és egyszerűen meg lehet előzni és el lehet távolítani a gépek üzemzavarakor és azokból történő szivárgás alkalmával keletkezett
Szennyeződéseket. Az ECOSTAR nedvszívók segítségére lesznek problémái megoldásában a környezetvédelem terén.

A nemszőtt ECOSTAR nedvszívókat polypropylen mikroszálas vliesből gyártáják olvadtszálas technológiával. Speciális összetételük okozza kitűnő tulajdonságaikat – a nagy nedvszívó kapacitásukat.


Az univerzális szorbensek mindenfajta folyadékot felisznak, az olajszármazékoktól kezdve az emulziókig és vizes oldatokig. A nedvszívási kapacitásuk 800 – 1200 %. A tesztet 20 Celsius fokú desztillált vízzel végezték. Az univerzális nedvszívók felszívják a magas koncentrációjú savakat, ugyanúgy mint a vegyi nedvszívók. Az univerzális nedvszívókat a vegyi nedvszívókhoz hasonlóan nem javasoljuk vizes felületre. Ezeket a nedvszívókat különböző technikai folyadékok, emulziók kis mennyiségben – kiloccsanás - történő felitatására használják.

 

Bezárás