INTENSE

 Az embereket egyre jobban érdekli az életminőségük. Ez a minőség szorosan kapcsolódik a minőségi alváshoz. Egy pihentetőbb, intenzív alvás lehetővé teszi számunkra, hogy többet hozzunk ki az életünkből azáltal, hogy a napunk hosszabb és hatékonyabb lesz. INTENSE az új matrachuzatunk neve, melyet azért fejlesztettünk ki, hogy fokozzuk a természetes alvást. Az INTENSE egy nagyon egyszerű fizikai alapon dolgozik. A nap folyamán az emberi test statikus elektromosságot gyűjt magába. Ha ezt a statikus töltést csökkentjük, nyugodtabb, frissebb alvást érünk el. Más szóval, ha csökkentjük a statikus töltést, az alvásminőség növekszik. Ezt a jelenséget több kísérlettel bizonyították.

Egy alkalommal azok, akik INTENSE matracon aludtak nem csak kipihentebbek voltak, de 20-21 perccel kevesebb alvásra volt szükségük. El tudja képzelni, hogy 20 perccel tovább legyen fitt minden nap?

A világ egyik vezető alváskutató specialistája, professzor Chris Idzikowski közelről vizsgálta meg, hogy működik az INTENSE. 26 embert tesztelt. Az eredmény figyelemre méltó. Az aktív matracon hatékonyabb az alvás 4,3%-kal a második éjszakától. Átlagban 21 perccel kevesebb alvásra volt szükség egy éjjel, vagyis 1 nappal kevesebb alvásra, 1 hónapra vetítve.

Akik kipróbálták a matracot, különösen kényelmesnek találták. Az INTENSE használható szövött vagy kötött matrachuzatban. Taszítja a port (jó hír az asztmásoknak) tökéletesen mosható és hosszú ideig használható. A szálösszetétel se nem látható, se nem érzékelhető. Az előnyei látványosak: jobb minőségű alvás és naponta nyerünk 20 percet.

Az emberi test egy nagy elektromos mező, mely folyamatosan elektronokkal töltődik fel azáltal, hogy hozzáér más anyagokhoz.  A kisülést földeléssel lehet elérni, de ionizáció formájában is a levegőn keresztül. Csak gondoljon arra a recsegés-ropogásra és szikrázásra, ami akkor keletkezik, mikor a sötétben leveti a ruháját. Ezt a jelenséget koronának (fényudvarnak) hívják.

Minél több elektron van jelen, annál nagyobb a töltés és az emberi test fel tud halmozni egészen 30.000 voltot is. Nem meglepően ez a magas feszültség negatív hatással van alvásunkra. Idegesek vagyunk, szó szerint érezzük a fezültséget. Ezért fontos a test számára, hogy megszabaduljon ettől a feszültségtől. És pontosan ez az, amiről az INTENSE szól.

A test és az azt körülvevő anyagok állandóan statikus elektromossággal töltődnek fel, egészen 30.000 voltig. Ha békés alvást szeretnénk, ezt a feszültséget ki kell sütni. Erre megoldás az INTENSE. Az INTENSE matrac ultra finom karbonszálas fonalból készül. Minden végtelen elemi szál tartalmaz egy vezetőképes trilobal magot, védő nejlonnal borítva. A karbonszál elfogja az elektronokat a környező anyagokban és kiengedi a levegőbe. Ezáltal a feszültség szó szerint elszáll a testből, és lehetővé teszi a mélyebb, nyugtatóbb, pihentetőbb alvást.

Bezárás